Werken op het dak, geen pretje in de regen

Ik werk al vijf jaar met veel plezier bij een dakdekkersbedrijf in Houten Ik heb leuke collega’s en doe het werk met veel plezier. Ook het dagelijks ontmoeten van nieuwe klanten en het rijden naar verschillende plekken vind ik erg leuk. Helaas is het weer de afgelopen tijd wat minder fijn, waardoor we veel in de regen aan het werk zijn. Dit is in principe niet zo erg, maar mijn werkkleding en werkschoenen zijn erg verouderd. Deze week heb ik dit ondervonden en zijn mijn voeten helemaal doorweekt door de regen. Nou ik kan je vertellen, werken met kletsnatte voeten is echt geen pretje. Je hele lichaam koelt ervan af. Op het werk hadden ze geen werkschoenen meer op voorraad, en omdat de huidige modellen niet goed waterdicht zijn heb ik de taak gekregen om online op zoek te gaan naar een beter model. Ik mag een aantal modellen bestellen en samen met mijn werkgever en collega’s kiezen we dan het beste model. Leuk dat dit mag van mijn werkgever he? Dit soort dingen kunnen gelukkig allemaal als je bij een klein bedrijf werkt.

Online webshop met veel modellen

Nu ben ik absoluut geen mode expert, en ga ik vooral voor comfort en kwaliteit. Ik ben dan ook niet op zoek gegaan naar een speciaal model of een speciaal merk, maar naar webshops met veel keuze. Na even zoeken kwam ik terecht op de website van Bowork, een handige shop met erg veel aanbod. Ik heb meerdere modellen gevonden die me aanspreken. Met name erg belangrijk is dat de werkschoenen over een S3 normering beschikken en waterdicht zijn. Dit hebben de meeste werkschoenen! Ik heb telefonisch contact gehad omdat ik wat vragen had en werd telefonisch erg goed geholpen. Het personeel kwam professioneel over. Ik krijg de werkschoenen deze week binnen en neem ze dan mee naar het werk. Ik ben erg benieuwd wat mijn collega’s en mijn baas van mijn gekozen modellen vinden.