Voordelige en oersterke betonnen palen vindt je op Schuting33.

Betonnen palen bij Schutting33 voor je schutting is simpelweg een must! Indien je een beton schutting zelf gaat plaatsen in je voor of achtertuin heb je zeker ook de nodige betonnen palen nodig. Deze betonnen palen zorgen voor de juiste evenwicht en zijn voorzien van een groef waarin je eenvoudig de betonpanelen kunt verwerken voor een egaal eindresultaat! De betonnen palen zijn in allerlei afmetingen en kleuren te verkrijgen. Zit de gewenste kleur er niet bij? Geen zorgen, maak dan simpelweg gebruik van onze beton coating en spuit je hele beton schutting in de gewenste kleur.winkel_7

Schutting33 heeft verschillende afmetingen betonnen palen voor jouw wensen.
Elke tuin is natuurlijk speciaal en disparaat. Ook de inrichting van een betonschutting in de tuin verschilt nogal per woning. Hierdoor worden betonnen palen geproduceerd vanaf 40 centimeter hoog (boven maaiveld) tot een hoogte van 280 centimeter (boven maaiveld). De funderingssokkel ook wel bekend als het stuk dat van de betonnen palen de grond in wordt verwerkt is ongeveer 50 centimeter. In geheel weegt een betonnen palen ongeveer 80 kilogram. Uiteraard zijn ook de betonnen palen te verkrijgen onbehandelde of in voorbehandelde kleuren!

alabama_1

De prijs van de betonnen palen voor je schutting beginnen bij Schutting33 vanaf € 17,- incl. btw per stuk. Wil je bijvoorbeeld graag in je voortuin een schutting van 2 betonpaneel hoog en bedraagt de lengte 20 meter van de beton schutting, dan bedraagt de prijs van de betonnen palen voor je schutting in totaal 11 betonpalen x € 17,- oftewel € 187,- euro incl. btw. De betonnen palen voor je schutting zijn dus erg voordelig te bestellen bij Schutting33!