Voor welke wastafel kies jij?

Waar kies jij voor? Een zwevende wastafel of een opbouw wastafel? Bij Sanitair33 heb je een uitgebreid aanbod van diverse wastafels. Bekijk de wastafels online bij www.sanitair33.nl. Zo kun je ook kiezen bij hun de zwevende wastafel als zowel de opbouw wastafel bekijken. Uit onderzoek is gebleken dat deze twee soorten wastafel het meest toegepast worden in Nederland.  Bij Sanitiar33 worden zowel de zwevende als de opbouw wastafel aangeboden in 18 verschillende kleuren. Perfect voor degene die de saaie witte kleur een beetje zat zijn en toe zijn aan iets nieuws. Bekijk al de wastafel en kies uiteindelijk de wastafel die het best bij jou situatie past, want een wastafel kopen doe je niet elke dag!

Naast het aanbod van wastafel bij Sanitair33, kan je ook bij ze terecht voor waskommen.

Het uitgebreid assortiment van wastafels was blijkbaar niet genoeg en nu hebben ze ook de waskommen in het assortiment in 18 verschillende kleuren en vele verschillende stijlen. De waskommen zijn van topkwaliteit en zijn een moderne toevoeging voor iedere badkamer.

Wil je een wastafel of waskom bestellen? Vergeet dan niet om ook een toilet te nemen in de bijpassende kleur. Dus wil je bijvoorbeeld een antracieten waskom dan kan je ook een antracieten toilet verkrijgen bij Sanitair33, zodat je complete set hebt. Voor meer informatie over alle sanitair producten raden we je aan om even contact op te nemen met Sanitair33. Zij hebben de kennis van zaken om je te helpen met al je vragen.