Verschillende uitvoeringen betonplaten voor bedrijven

Afgelopen week ben ik flink bezig geweest. Zo wilde ik al een lange tijd een eigen kantoorpand laten maken. Aangezien het kantoorpand dicht aan de snelweg zit is het van belang dat de muren geluiddicht zijn. Dit kan door een speciale want voor het pand te plaatsen, of door dikkere muren te plaatsen. Ik heb zelf gekozen voor het tweede. Dat staat namelijk stukke mooier! Zo ben ik gaan kijken op internet voor bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Daar kwamen een aantal bedrijven naar voren. Na een aantal website te hebben vergeleken koos ik ervoor om beton platen bij Constar te bestellen. Zij hebben Verschillende uitvoeringen betonplaten voor bedrijven. Zo leveren ze voor grote bouwproject, maar ook voor kleine. Zo hebben ze grote klanten als van der Valk en de Efteling. Dat zijn dus zeker niet de minste bedrijven. 

multi blockOp de website staat het telefoonnummer vermeld waar ik vervolgens heen heb gebeld. Telefonisch werd ik erg prettig te woord gestaan. Je kan duidelijk merken dat ze ontzettend veel ervaring hebben! Op deze manier werd ik op de juiste manier geïnformeerd en hebben ze voor mij een passende offerte gemaakt. Wat enorm opviel was de prijs. Ze zijn namelijk heel voordelig en als je het vergelijkt met overige aanbieders al helemaal.

Perfecte service

Ondanks het zo’n grote levering was, kregen ze het toch voor elkaar om alles op tijd te leveren. Het bedrijf verdiend daarom in mijn ogen een groot compliment. De chauffeurs zijn goed geïnformeerd, zodat ze gemakkelijk met de klant kunnen communiceren. Het is daarom ook echt een aanrader om eens op de website te kijken voor de mogelijkheden.

Kwaliteitbetonblokken

Waar ik persoonlijk veel waarde aan hecht is kwaliteit! Dit bedrijf heeft dat. Eigenlijk alles wat je van een bedrijf hoopt te krijgen hebben ze! Ze hebben namelijk een goede service, scherpe prijzen en ze leveren kwaliteit, dus wat wil je nog meer? Aangezien ze Verschillende uitvoeringen betonplaten voor bedrijven hebben is het voor iedere ondernemer met plannen een aanrader. Ze hebben natuurlijk verschillende uitvoeringen. Zo kan je een keus maken uit een multi-block, Mega-block en een nature-block. Aangezien ze een goede telefoonservice hebben is het echt aan te raden om daar gebruik van te maken. Op deze manier kan je je goed laten informeren wat het beste is in bepaalde situaties. 

Tussenwand

Het bedrijf levert ook betonblokken om bijvoorbeeld een tussenwand te plaatsen. Het is dus niet alleen voor grootschalige projecten, maar de kleinere pakken ze ook aan. Indien je plannen hebt om een tussenwand te plaatsen is het dus ook echt een aanrader om een kijkje te nemen op de website. De prijs zal wel wat duurder zijn dan bij een grote afname, maar desondanks blijven ze super voordelig vergeleken overige aanbieders! Laat je dus informeren door de experts.

Op de website staat alles zeer overzichtelijk ingedeeld. Zo heeft elk product een goede omschrijving, zodat je precies weet wat je voor je hebt. Op deze manier voorkomen ze onnodige vragen.