Veilig kunstgras voor onder de schommel

Mijn kinderen vinden schommelen helemaal geweldig en leuk. Zo gaan we regelmatig naar de speeltuin bij ons in de buurt om lekker op de schommel te schommelen met de kids. Als het aan de kinderen lag dan gingen we elke minuut van de dag naar de speeltuin om te schommelen, maar dat is natuurlijk niet mogelijk. We hebben immers wel meer te doen in huis dan alleen naar de speeltuin te lopen om te schommelen. Om dit probleem binnen ons gezin eens en voor altijd uit de wereld te helpen hebben mijn vrouw en ik besloten om een schommel te kopen en deze bij ons in de tuin te plaatsen. Ze zijn namelijk nog beide te jong om zelfstandig naar de speeltuin te lopen. De schommel hebben we inmiddels aangeschaft en staat in de tuin gemonteerd.

Veilig schommelen

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat onze kinderen wel veilig kunnen schommelen en als ze een keer vallen niet direct op de harde stenen vallen die er nu onder liggen. Ik ben daarom op zoek gegaan naar geel zand om onder de schommel te storten en ervoor te zorgen dat e gerust een keer konden vallen. Mijn vrouw vond dit alleen niet zo’n leuk idee, die is echt een dagelijkse poetser, schoenen uit bij de deur en bij een beetje vuil moet ze het hele huis opnieuw schoonmaken. Ik was net even op het internet aan het zoeken naar een andere oplossing hiervoor en vond een website welke kunstgras verkoopt voor onder andere speeltoestellen wat uiteraard een mooie oplossing is. Zo vond ik de volgende soorten kunstgras op hun website.

jardina_recht_1 ocean_recht _dsc9537_2

Heeft er iemand ervaring met kunstgras en kan die mij dan misschien wat tips geven en advies over de keuze kunnen geven? Ik vond op hun website al wel veel informatie waaruit ik een keuze zou kunnen maken, maar ga liever uit van praktijkervaringen van anderen.