Traprenovatie door Stairz

 

 

 

Mijn oom is een echte klusser en wou een aanbouw gaan maken in zijn huis ook wou die bepaalde dingen in zijn huis gaan laten renoveren. Waaronder zijn trap  hier ging ik mijn oom dan ook mee helpen. Op het internet ging ik zoeken naar traprenovatie bedrijven. Deze bedrijven ging ik met elkaar vergelijken door middel van recensies, kwaliteit en prijzen. Zodoende viel voor mij de keuze op de site van Stairz. Deze keuze vertelde ik aan mijn oom en hij gaf zijn jawoord. Toen ben ik het bedrijf gaan bellen en had ik een afspraak gemaakt om samen met mijn oom langs te komen. Tijdens deze afspraak vertelde mij oom wat hij wou laten doen met de trap. Na het gesprek besloot mijn oom om dit bedrijf in te huren voor de trap renovatie omdat dit bedrijf hem echt een goed gevoel gaf!

De trap is prachtig geworden!

De trap is af en hij is prachtig geworden. Hij is gemaakt door echte vakmensen die wisten wat zij deden dat is er echt vanaf te zien. De uitstraling van trap is heel mooi en ook passen de kleur perfect bij de inrichting van de woning. Mijn oom is dan ook zeer te spreken over Stairs en geeft ze er dan ook alle complimenten over. Nu hoeft mijn oom alleen nog maar de aanbouw af te maken en dan is zijn woning weer klaar. Willen jullie ook trap van topkwaliteit? Neem dan nu contact op met dit bedrijf!