Tip van de dag: de website alarmsysteemexpert.nl

Alarmsysteemexpert.nlVeiligheid is iets wat bij de mensen een steeds belangrijkere rol gaat spelen. Vooral ouderen die alleen wonen voelen zich vaak onveilig in hun eigen huis. Dit omdat er ooit eens bij hun was ingebroken of bij iemand in de straat. Vandaar dat ik vandaag ook het thema veiligheid en wonen wil bespreken. Als eerste tip geef ik jullie lezers mee om een alarmsysteem aan te schaffen. Tegenwoordig heb je hier zeer veel opties in, zoals een traditioneel systeem, eentje met camera of met sensoren. Een site die hierin zeer veel opties beschikbaar heeft, is alarmsysteemexpert.nl.

Hier heb ik ook het systeem gekocht voor mijn oma. Zij woont nu al zo’n twee jaar alleen thuis. Bij haar was afgelopen zomer een inbraak geweest bij haar overburen. Dit was dan ook de reden waarom zij zich wat minder veilig thuis voelde. Zij vroeg dan ook aan mij of ik haar hierbij kon helpen. Je kunt je voorstellen dat zij niet zo handig is met online aankopen doen, dus nam ik die taak graag uit handen voor haar.

Bewegingsmelder

Dit alarm werkt heel eenvoudig

BeveiligingscameraToen ik op de site alarmsysteemexpert.nl zat, zocht ik naar een systeem die niet al te veel toeters en bellen. Hij moest gewoon simpel om te bedienen zijn en de prijs moest ook niet te hoog zijn. Gelukkig heb je bij deze website de mogelijkheid om te filteren. Zo kun je precies vinden waar je naar op zoek bent. Uiteindelijk heb ik samen met mijn oma besloten te kiezen voor het model Jablotron Oasis 80. Deze is erg eenvoudig in gebruik, omdat ze haar alleen een pasje voor hoeft te gebruiken. Dus niet met een ingewikkelde pincode. Precies hetgeen wat bij haar past dus.

Indien jij nog vragen hebt, of tips omtrent het thema veilig wonen, stel ze gerust onderaan deze pagina.