Origineel:wijn met eigen etiket!

wijnVandaag geweldig nieuws! Het heeft lang geduurd maar het is eindelijk zo ver! Mijn bedrijf bleef maar groeien en groeien, daarom moest er een nieuw pand komen. Dit is inmiddels gebouwd en dat heb ik gevierd met wijn met eigen etiket. Ik wilde al mijn klanten laten weten dat ik een nieuw pand had laten bouwen. Het is natuurlijk belangrijk dat klanten hiervan op de hoogte zijn en daarom ben ik opzoek gegaan naar een leuk relatiegeschenk.

Ik wilde een origineel geschenk en daarvoor moet je toch echt bij Maxilia zijn. Hier kan je verschillende producten laten bedrukken en dit heb ik al eerder gedaan. Voor mijn relatiegeschenken ga ik namelijk altijd naar de website van Maxilia. Hier is het dus mogelijk om het logo van je bedrijf op het geschenk te zetten en dit vind ik persoonlijk altijd erg leuk. Ik ben daarom weer naar de website toegegaan en hier kwam ik iets tegen dat ik nog niet eerder gezien had. Het is hier namelijk mogelijk om wijn met eigen etiket te bestellen. Dit heb ik vervolgens meteen gedaan. Ik heb genoeg flessen voor al mijn klanten besteld en ik hoopte dat ze snel binnenkwamen. Dit is bij Maxilia altijd het geval en dit keer dus ook.

wijn etiketOrigineel geschenk!eigen etiket wijn

De flessen wijn verstuurde ik dus naar al mijn klanten. Ik heb daar veel leuke reacties op gehad. Mensen vonden het natuurlijk leuk dat ik een nieuw pand had en buiten dat kreeg ik ook veel leuke reacties op het originele geschenk.