Op weg naar de top

Vorig jaar ben ik afgestudeerd van mijn opleiding Bouwkunde. Gelukkig heb ik meteen na mijn studie een baan aangeboden gekregen bij mijn stagebedrijf Hoek in Utrecht. Nu werk ik al bijna een jaar bij dit bedrijf en heb sinds kort zelfs mijn eigen project gekregen.  Ik ben nu verantwoordelijk voor de verbouwing van een nieuw restaurant dat over drie maanden wordt geopend. De uitstraling zal erg modern worden met veel lichtinval. Het materiaal dat ik voornamelijk gebruik bij dit project is glas. Er zullen veel ramen aanwezig zijn, de schuifdeuren worden van glas en zelfs de tafels zijn gemaakt met glasplaten. Wij werken al een lange tijd samen met “De Voordelige Groep”, waar we veel glasproducten afnemen. Doordat deze producten allemaal op maat gemaakt kunnen worden, kan ik precies op de wensen van de klant inspelen.

Succes

Tot nu toe loopt het project erg voorspoedig en heb ik nog weinig tegenslagen gehad. Ik hoop dat de komende drie maanden net zo voorspoedig zullen lopen en ik er voor kan zorgen dat er over drie maanden een prachtig restaurant staat. Ik wil graag aan mijn baas laten zien dat ik de verantwoordelijk aan kan en er voor kan zorgen dat ik dit soort projecten met succes kan afronden.

aannemer_verbouwing_factuur780