Onze trap laten opknappen

Enige tijd geleden heeft mijn dochter een nieuw huis gekocht. Het huis is nu ongeveer 30 jaar oud maar verkeerd bijna nog in perfecte staat, het enige wat nog aan het huis moet gebeuren is de trap. De trap die 30 jaar geleden in het huis geplaatst is, is nooit onderhouden of vervangen voor een andere trap.

Mijn dochter wil de huidige trap het liefst laten renoveren door een traprenovatie bedrijf, omdat ze deze nog wel bij deze tijd vindt passen. Mocht het niet anders kunnen of worden de kosten te hoog, dan wil ze het liefst een nieuwe trap laten plaatsen. De trap is volledig van hout en dus redelijk makkelijk te bewerken.

De lak die nu op de trap zit is erg versleten, daarnaast zorgt dit voor veel stof in het huis. De verf bladdert er vanaf en komt dan in de gang terecht. Omdat iedereen door de gang naar binnen gaat, waaien de verf deeltjes heel het huis door. De trap moet helemaal afgeschuurd worden en opnieuw worden gelakt.

De vorige bewoner van het huis had verschillende huisdieren waaronder 3 katten. De katten hebben de trap ook als krabpaal gebruikt, hierdoor zitten er veel diepe sneden in de trap. Deze diepe sneden zouden eventueel opgevuld moeten worden.

Als iemand enige ervaring heeft met een traprenovatie bedrijf, staan wij er graag voor open om hier contact mee op te nemen.