Meer info vind je op de website

infoZoals jullie weten deel ik al mijn ervaringen met jullie. Afgelopen week had ik een nieuwe deurmat gekocht. Het was echt nodig. De laatste tijd had ik veel rotzooi in huis. Dat komt omdat de kinderen iedere keer buitenspelen en vervolgens met vieze schoenen naar binnen lopen. Ze moeten van mij hun voeten vegen voordat ze naar binnen gaan, maar onze deurmat maakte niet echt schoenen schoon. Ik ben toen op internet gaan kijken voor bedrijven die wel goede hadden. Imatshop kwam toen het beste uit de verf. Hun hadden goede info over hun producten en over het gehele assortiment waren ze ook erg voordelig. Als je de prijzen van hun vergeleek met andere bedrijven zat er een groot verschil tussen.

Zeer tevreden. deurmatten

Mijn bestelling was er al binnen twee dagen. Ik vind dat heel netjes! Ik had via de website een bestelling geplaatst. Het bestellen was heel eenvoudig. Alles stond goed omschreven en het betalen was goed beveiligd. Ik ben daarom ook erg blij met mijn nieuwe deurmat, omdat hij ook goed functioneert. Sinds dat mijn kinderen hun voeten eraan afvegen worden de schoenen veel beter schoon dan voorheen. Ik merk in huis ook een duidelijk verschil qua rotzooi. Wil jij ook graag een goede deurmat? Kijk dan snel op de website voor meer info.