Magic Carpets Tappijttegels op kantoor

Op het kantoor waar mijn vrouw werkzaam is hebben ze mij gevraagd om voor nieuwe tapijttegels te leggen op hun kantoor. Zo zijn we op samen op zoek gegaan naar mooie en kwaliteit tapijttegels die we konden gaan leggen op kantoor. Hun huisstijl is rood en blauw en hebben daarom het idee om twee verschillende kleuren tapijttegels te gaan leggen, je raad het natuurlijk al rood en blauwe tapijttegels. Deze willen we dan om en om gaan leggen zodat er een soort dambord patroon komt in de vloer in de kleuren van de huisstijl van het bedrijf. Op dit moment hebben we de volgende twee tapijten uitgekozen.

Rood
Rood
coral_blauw
coral_blauw

De tapijttegels die hierboven staan zijn te krijgen bij Magic Carpets Tappijttegels welke een behoorlijk groot assortiment heeft en dus ook keuze en kleuren genoeg heeft om de juiste kleur te kiezen. Toen we nog even verder aan het kijken waren op de website van Magic Carpets Tappijttegels zagen we ook dat ze tapijttegels hebben met twee verschillende kleuren in 1 tegel. Ook deze hebben ze in de kleuren blauw/rood en is dus een tweede optie. We komen zelf niet echt tot een besluit. Wat zou jij doen? Zou jij een dambord patroon leggen of een tapijttegels gebruiken met de twee kleuren in één tegel? Hieronder even een voorbeeld van zo’n twee kleuren tapijttegel.

blauw - rood
blauw – rood

Het is niet echt blauw rood, maar meer grijs rood al zeg ik het zelf, maar ze zullen vast en zeker ook de juiste kleuren hebben gezien het ruime assortiment.