Machinetransport is zo geregeld

De machinetransport die wij aan Gebr. Vermeer hebben uitbesteed, was snel geregeld. Deze dienst hebben wij in moeten schakelen tijdens onze verhuizing. Met het hele bedrijf zijn wij verhuist naar een andere locatie waarbij wij veel meer ruimte hebben. Dit was een noodzaak omdat wij in een koste tijd flink zijn uitgebreid. Wij hebben meer werkplekken en dus ook meer machines. Deze moesten allen worden vervoert en hier hebben wij zelf de middelen niet voor. Daarom ben ik eens op het internet gaan kijken op zoek naar een adres waar ik deze klus aan uit kon besteden. Al snel vond ik de website van Gebr. Vermeer en hier kon ik in een oogopslag zien dat ik hier juist zat.

Machinetransport

Wij kijken terug op een geslaagde missie

Direct heb ik een offerte laten opmaken voor het machinetransport, toen deze zo erg meeviel heb ik direct een afspraak gemaakt. Dit kon zelfs op de dag wanneer het ons het beste uitkwam. Alles is op de nieuwe locatie netjes op zijn plek gezet. Wat een vakwerk hebben de medewerkers van dit bedrijf geleverd! Dit hadden wij zelf allemaal niet zonder beschadiging voor elkaar gekregen en ook niet in zo’n korte tijd. 

Wij kijken nu terug naar een geslaagde missie en wij zijn allen zeer tevreden over het feit dat alles zo goed en zo snel is geregeld. Onze medewerkers konden snel weer aan de gang en wij hebben al onze opdrachten ondanks de verhuizing op tijd kunnen voltooien.

Machinetransport