Inboedel opkopen erg handig

Inboedel opkopenVandaag behandel ik onderwerp die voor iedereen van toepassing kan zijn. Mijn oma heeft haar een lange tijd alleen gewoond in een vrijstaande woning. Maar in verloop van tijd is zij erg oud geworden, en zodoende namen wij het besluit om haar te plaatsten in een verzorgingstehuis. Nadat mijn oma overgeplaatst is naar een verzorgingstehuis moest er nog het een en ander geregeld worden. Waaronder het ontruimen van haar oude woning. Maar waar moesten wij heen met al deze spullen? Voor al haar meubelen en dergelijke was absoluut geen ruimte in het verzorgingstehuis. Hier moest ik dan ook zo snel als mogelijk een oplossing voor vinden. Uiteindelijk belandde ik via het internet bij de mogelijkheid Inboedel opkopen. De mogelijkheid Inboedel opkopen sprak mij zeer aan!

Seniorenhulp

Meer informatie

Het opkopen van de gehele inboedel van mijn oma was natuurlijk zeer interessant. Zodoende ben ik uitgebreide kijk gaan namen op de website van Seniorenhulp. De werkwijze van dit bedrijf is werkelijk waar geniaal. Seniorenhulp taxeert de inboedel en daarop baseren zij een gemiddelde prijs. Aan de hand van deze prijs verkopen zij inboedel op veilingen en dergelijke. Na het veilen van de inboedel werd er een bedrag overgemaakt naar mijn oma. Op deze manier hoefde niemand de handen uit de mouwen te steken en toch werd de gehele inboedel ontruimd. Mijn oma heeft dankzij Seniorenhulp nu een leuk spaarcentje overgehouden voor haar laatste jaren. Wilt u een woning laten ontruimen? bekijkt u dan de website genaamd: seniorenhulp.com!

Aanrader