Ik heb een prijs gewonnen via mijn werk bij hoveniersbedrijf Van de Ven

Via mijn werk hebben ze een leuke actie lopen, degene met de meeste verkoopcijfers kan een mooie tuin winnen, aangelegd door hoveniersbedrijf Van de Ven. Natuurlijk wil iedereen wel zo een mooie tuin winnen, vooral als de baas betaald. Zelf heb ik wel vaker tuinen gezien die door de hovenier uit Den Bosch zijn aangelegd, en ik heb altijd gedacht, dat wil ik ook. De weken die daarop volgden was iedereen druk bezig met zijn of haar verkoopcijfers te verdubbelen. Zelf was ik ook druk om er alles aan te doen om deze mooie tuin te winnen, we hadden nog een week om dit waar te laten maken. Gelukkig had ik al een paar keer een grote klapper binnen kunnen halen, dus ik stond al bijna bovenaan, het zal je maar gebeuren om een mooie tuin te winnen en aangelegd worden door hoveniersbedrijf Van de Ven. Nog een uur en de actie zal sluiten, iedereen was natuurlijk nieuwsgierig wie die middag met een waardebon voor het aanleggen van een nieuwe tuin naar huis zal gaan.  hovenier_oisterwijk

Geweldig, ik heb gewonnen

Natuurlijk had ik het wel gehoopt, maar niet gedacht dat ik ook werkelijk de aanleg van een mooie tuin zal winnen. Het scheelde maar een paar punten, maar gelukkig kan ik nu samen met de hovenier uit Den Bosch een planning maken hoe ik mijn tuin het liefste wil hebben. Gelukkig maakt heet niet uit hoeveel alles bij elkaar gaat kosten, de prijs was onbeperkt, dus ik mag mijn gang gaan en de hovenier uit Den Bosch ook. hovenier_den_bosch_tuin