Gietvloer bestellen bij Van Hollandse Bodem

Graag zou ik mijn bedrijf opnieuw willen inrichten en ik vond dat een nieuwe vloer daar ook zeer goed bij paste. Ik was er al snel uit dat het een gietvloer zou worden omdat deze er strak en netjes uitzien. Dit geeft een goede eerste indruk voor de klanten die voor het eerst langskomen. Wanneer je een bedrijf hebt, is dit zeer belangrijk.

Ik heb verteld aan kennissen en vrienden wat mijn wensen zijn voor de nieuwe inrichting en dus ook mijn wens over de gietvloer. Zij gaven het advies om een keer langs te gaan in de showroom van Van Hollandse Bodem of een kijkje te nemen op de website. Aangezien ik iets te druk was en geen tijd vrij kon maken om er een keer langs te gaan, besloot ik de website goed te bekijken. Op het eerste gezicht had ik al een zeer positieve indruk. De website ziet er professioneel uit en is zeer overzichtelijk. Ook is er een kopje met nieuws waar je verschillende inspiratie tips kunt opdoen voor je droom gietvloer. Prachtige voorbeelden hebben ze op de website en ik wist direct dat ik het bij dit bedrijf zou laten maken. Ik heb natuurlijk wel eerst een offerte aangevraagd, wat gemakkelijk via de website kan. Zo kan ik zeggen dat ik over de prijs ook zeer tevreden was.

Een gietvloer kopen bij Van Hollandse Bodem doe je omdat:

  • Al meer dan 20 jaar ervaring
  • Zij luisteren aandachtig naar uw wensen.
  • In de showrooms kunt u deskundig advies krijgen.