Bouwkundige keuring Boxtel

Keuring

Ook een bouwkundige keuring voor uw gebouwen en panden in Boxtel biedt u veel essentiële zekerheden bij het aankopen of verkopen. Wij zijn gespecialiseerde aanbieder van een bouwkundige keuring in Boxtel en omgeving, maar ook voor andere steden. Wij bieden bouwkundige keuringen aan zowel voor particulieren als bedrijven. Wij zijn er voor alle nodige keuringen en adviesrapporten op bouwkundig gebied.

Wij keuren bij een bouwkundig rapport in bijvoorbeeld Boxtel door een grondige visuele inspectie voor de volledige bouwtechnische staat van het gebouw. Bij de visuele inspectie wordt ondermeer gekeken naar de leidingen, brandveiligheid, kozijnen en technisch installaties. Op basis van deze inspectie brengen we een rapport uit met verschillende adviezen en kostenoverzichten. Het rapport wordt in begrijpelijke taal uitgewerkt en zal voldoen aan de eisen van de Nationale Hypotheek Garantie en zal u verschillende inzichten bieden in de kwaliteiten van het gebouw, de opgemerkte tekortkomingen op lange en korte termijn, daarnaast zullen wij ook de toekomstige kosten in kaart brengen, met betrekking tot verbouwingen of onderhoud. Doormiddel van een bouwkundige keuring voor uw pand in Boxtel en omgeving bieden we verschillende partijen een belangrijk instrument om aan de meldingsplicht of onderzoeksplicht te voldoen.

Wij bieden je een passende offerte op maat en leveren daarvoor essentiële informatie. Een bouwkundige keuring voor uw pand in Boxtel biedt u een meerwaarde voor een aankoop of verkoop van uw pand. Als u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen via onze website. Wij staan u graag bij door het opzetten van een bouwkundig rapport.

Boxtel