Bouwen en verbouwen

Ik heb zojuist mijn huis laten verbouwen door Verbouwaanvraag.nl en ben er super tevreden over. Het is erg netjes gebeurt en was voor een verbouwing ook relatief snel gegaan. Het is mooi afgewerkt en de prijs viel ook nog eens mee ook. Ik zelf raad dit bedrijf echt aan bij anderen want ik ben er echt super tevreden over.

Eerst wouden we het bouwen van de schuur op het zelfde moment doen als het verbouwen. Na een tijdje afwegen heb ik er toch voor gekozen om de verbouwing van de woonkamer eerst te doen. Aangezien het bouwen en verbouwen tegelijk een beetje veel geld gaat kosten

verbouw

De verbouwing van de woonkamer liep soepel en het is allemaal erg netjes afgehandeld. Het personeel was erg vriendelijk en waren ook erg secuur en voorzichtig, alles werd netjes gemeld en er werd niet iets onverwachts gedaan zonder mij hierover te informeren. De verbouwing was erg nodig en het ziet er nu weer veel beter uit.

Ik wil ook nog een schuur laten bouwen en ik laat dit zeker doen door Verbouwaanvraag.nl. Naar maten van mijn goede ervaring met hun ben ik er van zelfverzekerd dat zij ook het bouwen van mijn schuur tip top kunnen uitvoeren. Maar voordat ik de schuur laat bouwen word het eerst weer even sparen.

Ik ben zeer tevreden en raad iedereen in de omgeving Kaatsheuvel dit bedrijf aan. Hopelijk hebben jullie ook een zo goede ervaring met hun als dat ik heb gehad. als ik ze een cijfer zou mouten geven dan krijgen ze een dikke vetten 9.