Bouw handel verricht weer goed werk!

Een tijdje geleden heb ik al een stukje geschreven over bouw handel. Dit is een bedrijf waar ik ooit een een lichtkoepel heb gekocht. Nu heeft dit bedrijf mijn broer ook geholpen. Hij was namelijk opzoek naar een zogenaamde vlizotrap. Dit is een trap die je gebruikt om naar je naar zolder te gaan. Je kan die uitkappen en zo neemt het weinig ruimte in. Hij wist zelf niet waar hij zo’n trap zou moeten kopen. Daarom is hij naar mij toe gekomen. Hij weet dat ik veel kennis heb over dit soort dingen en dat ik een blog heb.

Een tevreden broer

Ik dacht meteen aan bouw handel maar besloot ook om op andere sites te kijken. Ik ben gaan vergelijken maar ik kwam er snel achter dat de website waar ik zelf een aankoop heb gedaan, het voordeligst is. Ik ben nog eens verder gaan kijken en zag dat ze veel soorten stalen en houten trappen hadden. Genoeg keuze en stuk voor stuk niet duur. Hier moest mijn broer zeker gaan kijken. Ik heb hem de site doorgestuurd en hij is zelf gaan kijken. Het leek hem een goed idee om hier te bestellen en hij bedankte mij voor mijn tip. Als snel kreeg hij zijn vlizotrap binnen en ondertussen is alles geïnstalleerd. Maar natuurlijk heeft dit bedrijf niet alleen vlizotrappen. Voor veel dingen ben je hier op het goede adres. Bijvoorbeeld bij een dakraam of een rookkanaal. Door hun goede service en de goedkope producten denk ik dat dit bedrijf zeer goed is in wat ze doen.